Ulugazi Yağlı Güreşleri Maltepe’de Başlıyor

Ulugazi Yağlı Güreşleri Maltepe’de Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulugazi Yağlı Güreşleri'nin Maltepe'de düzenleneceğini duyurdu. 4 yıldır süren gelenekte, pehlivanlar İstanbul'da er meydanına çıkacak. Etkinlik, ata sporu yağlı güreşin tanıtımını amaçlıyor. İstanbullular, geleneksel güreş heyecanını yaşamaya davet ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Ulugazi Yağlı Güreşleri'nin bu yıl Maltepe'de gerçekleştirileceğini açıkladı. Ata sporu yağlı güreşler, İstanbullularla buluşarak pehlivanların er meydanına çıkmasına sahne olacak. İmamoğlu, etkinliğin, kültürel mirasın yaşatılması ve spora olan ilginin artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. İstanbulluları bu eşsiz etkinliğe katılmaya ve geleneksel güreş heyecanını yaşamaya davet etti.

Yayın Tarihi: 23.09.2024

Nöbetçi Eczaneler

İstanbul Nöbetçi Eczaneler

İstanbul nöbetçi eczanelerin adreslerine, İstanbul nöbetçi eczanelerinin telefon numaralarına ve nöbetçi oldukları günlere kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul eczanelerinin harita üzerindeki konumları sayesinde, en hızlı ve en pratik şekilde eczanelere ulaşmanız mümkün.

Bugünün İstanbul Nöbetçi Eczaneleri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Adres Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Telefon Bilgileri
İstanbul Nöbetçi Eczaneleri Yol Tarifi
İlçelerden Duyuru ve Haberler

İstanbul Haberleri